Accu/Motorgereedschap

Bosmaaier/trimmer

Een bosmaaier is draagbaar tuingereedschap dat voor verschillende werkzaamheden gebruikt wordt, zoals: het maaien van grassen, zeer ruig terrein, dik onkruid, riet en lichte houtige gewassen rondom obstakels of beplantingen.

Heggenschaar

Een heggenschaar is een stuk tuingereedschap dat gebruikt kan worden om een heg te snoeien of in model te brengen.

Bladblazer

Een bladblazer is een gereedschap waarmee een sterke luchtstroom geproduceerd kan worden. De meest voorkomende functie van bladblazers is om afgevallen bladeren mee te verplaatsen.

Kettingzaag

Een kettingzaag is het aangewezen gereedschap voor allerlei zaagwerk in de tuin, zoals het zagen van bomen, takken en brandhout.

Grondboor

Een grondboor, die het gemakkelijk maakt om gaten te boren voor hekpalen en dergelijke.

Kantensnijders

Een kantensnijder is een machine die wordt gebruikt om de rand van het gras recht te snijden. Denk hierbij aan gras naast een muur, schutting, stoep of langs de perken.

Verticuteermachine

Een verticuteermachine is een apparaat waarmee dood gras en mos verwijderd kan worden uit een gazon.

Wij leveren op aanvraag iedere tuin en park machine!

ES Tuin & Parkmachines is specialist in machines voor onderhoud en aanleg van tuin en parken, gazon, (groot) groen, bosbouw, straatwerk, hobbymatige landbouw. We leveren aan particuliere en zakelijke klanten en hebben een breed aanbod aan machines en merken. Vaak kunnen we ook uit voorraad occasions leveren voor een scherpe prijs.
Staat de machine van jouw keuze er niet tussen? Neem dan contact op!

Contact

Contact

Meer informatie? Stuur een bericht!

"*" geeft vereiste velden aan

© 2024 ES Tuin & Park Machines | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.