Klepelmaaier

De juiste klepelmaaier

Klepelmaaiers zijn er in twee uitvoeringen: Y-klepels en hamerklepels. De Y-klepel is beter geschikt voor het fijner gewas en vraag minder vermogen. Zo is de Hamerklepel geschikt voor het zware gewas en eventuele opslag groei. Het grote voordeel van een klepelmaaier is dat je niet meer afhankelijk bent van op tijd maaien ongeacht de lengte van het gewas. Een klepelmaaier slaat het er wel af! De klepelmaaier zijn er veel breedtes, en wordt bijna altijd door een (mini) trekker of werktuigendrager aangedreven via PTO. Opties zijn vaak Side shift, en kantelen van de klepelbak. Ook is opvangen mogelijk.

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw klepelmaaier. ES levert machines op maat.

Onze merken

Wij leveren op aanvraag iedere tuin en park machine!

ES Tuin & Parkmachines is specialist in machines voor onderhoud en aanleg van tuin en parken, gazon, (groot) groen, bosbouw, straatwerk, hobbymatige landbouw. We leveren aan particuliere en zakelijke klanten en hebben een breed aanbod aan machines en merken. Vaak kunnen we ook uit voorraad occasions leveren voor een scherpe prijs.
Staat de machine van jouw keuze er niet tussen? Neem dan contact op!

Contact

Contact

Meer informatie? Stuur een bericht!

"*" geeft vereiste velden aan

© 2024 ES Tuin & Park Machines | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.